NAGYOKNAK

Jogosítványszerzéstől 99 éves korig…

 

Élményterepjárózás jogosítványszerzéstől 99 éves korig...

Kiknek ajánljuk:

Férfiaknak, nőknek, családoknak, névnapi és születésnapi ajándéknak, ballagásra, házassági évfordulóra, legény- / leánybúcsúkra, karácsonyi ajándéknak

 

 

Gondolkodott már rajta, milyen lehet egy igazi régivágású terepjárót vezetni kemény, technikás terepen?

Vagy csak egyszerűen érdeklik a terepjárók és bakancslistáján szerepel egy terepjárós kaland?

Ismerősét, barátját, barátnőjét lepné meg valamilyen autós élménnyel? Szívesen hozná el egész családját egy élményautózásra, amelynek keretében akár a kisebbek is kipróbálhatják a terepjárózás élményét? A legjobb helyen jár!

Nem csak profi sofőröket várunk – friss jogosítvánnyal, kezdőként is nagy élmény lehet.

Kemény terepen felezővel nem lehet és nem is érdemes száguldozni, van idő minden mozdulatot végiggondolni – ráadásul instruktorunk is végig segíti vendégünket.

A program földutas, erdős, sáros területen kezdődik, ahol van lehetőség ismerkedni az összkerékhajtás előnyeivel, majd rövid mezős szakasz után érkezünk meg az igazi kemény terepre.

Több mint harminc-féle akadályt van mód leküzdeni; extrém meredek emelkedők és lejtők, homokkráter, siratófal, nagy oldaldőlés, szűk fordulók, átlós akadályok.

Az autó klimatizált, így sem a nyári kánikula, sem a csapadékos időben előforduló párásodás nem lehet akadály.

A programon maximum négy személy vehet részt, de mivel ez egy rövid tengelytávú terepjáró, három személy esetén kényelmesebb (az anyósülés minden esetben segítőnk helye, aki a teljes program alatt tanácsaival segíti a vezetőt).

A programon váltott sofőrökkel, megosztott vezetési idővel is részt lehet venni. A terület homokos jellege miatt száraz időben is tartogat kihívást, de az élmény sáros időben teljesedik ki.

A program listaára 50.000 Ft