KICSIKNEK

A programot 6-14 éves korig ajánljuk.

Élményterepjárózás 6-14 éves korig...

A techinka és az autó után érdeklődő gyerekek (fiúk és lányok egyaránt) többsége imádja a különleges, „családi utasszállítótól” eltérő járműveket.

Gyakori jelenség az autó után csillogó szemmel integető, mutogató ifjúság – és az élmény akkor teljesedhet ki, ha saját maga ülhet a malomkerék méretű kormány mögött.

Egy emelt hasmagasságú autóba bemászni és a vezetőülésről körbenézni már önmagában is különleges, de az élmény tovább fokozódik, mikor az autó elindul és a kis vezető úgy irányítja az autót, mint egy igazi felnőtt: egyedül kormányozva.

A programot nagyobb rendezvényekre ajánljuk, ahol több gyermeknek kell szórakozást biztosítani; például céges családi napok, gyermeknapok, nagyszabású születésnapi bulik, stb.

Amire mindenképpen szükség van az a megfelelő méretű, forgalomtól elzárt terület, ahol a pálya kialakítható (figyelembe véve a jármű átlagosnál nagyobb forduló körét).

A gépjármű irányítása a program ideje alatt megoszlik, köszönhetően a pótpedálnak, így a pedálkezelés a segítőnk feladata – de az autó irányítását a programon részt vevő gyerekek végzik.

A pálya az autó adottságai miatt sokféle területen kialakítható (füves terület, homok, beton, aszfalt), de hordozható akadályt (oldaldőlést előidéző rámpát) is tudunk biztosítani.

A program teljesen biztonságos, mivel az autó sebessége nem haladja meg az 5-10 km/h-t, az elindulás és megállás 100%-ban a felnőtt segítőn múlik.